• img
  • img
  • img
  • img
  • img

PENGUMUMAN

[Iklan Sebut Harga] Perkhidmatan Mereka Bentuk, Mencetak, Membekal Dan Menghantar Bahan-Bahan Bercetak Dan Bahan-bahan Promosi Untuk Majlis Latihan Pertanian Kebangsaan (NATC).

[Info Lanjut]

 

[Iklan Sebut Harga] Perkhidmatan Membangunkan Bahan Pengajaran Bertulis (Written Instructional Material [WIM] Bidang Pertanian Dan Industri Asas Tani.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Sebut Harga] Perkhidmatan Membangunkan Standard Kemahiran Pekerjaan Kebangsaan (National Occupational Skill Standard [NOSS] Bidang Pertanian Dan Industri Asas Tani.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Tender] Pembekalan Benih Padi Sah Kepada Petani Di Semenanjung Malaysia Di Bawah Program Benih Padi Sah, Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani BAgi Tempoh Tiga (3) Tahun (2017 - 2019).

[Info Lanjut]

 

Permohonan Online Ke Program Latihan Kemahiran Kebangsaan (PLKPK) Sesi Julai 2016.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Tender] Perkhidmatan Sewaan Mesin Fotostat Jenis Hitam/Putih Dan Berwarna Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani Untuk Tempoh Dua (2) Tahun (MOA/BP/T/01/2016).

[Info Lanjut]

 

Borang Penyertaan IAT Bazaar MAHA 2016.

[Info Lanjut]

 

Lapan (8) produk pertanian yang diliberalisasi kawalan kuota import (AP) untuk tempoh sementara berkuatkuasa 28 Januari 2016 adalah biji kopi mentah, daging lembu, daging kerbau, daging kambing/bebiri, lembu/kerbau hidup, kambing/bebiri hidup, daging babi dan suckling pig.

[Info Lanjut]

 

Portal Rasmi MOA Sedang Dinaik Taraf. Sebarang Kesulitan Amat Dikesali.

More »

Persidangan Malaysian National Committee on Irrigation and Drainage (MANCID) ke-18

More »

Panduan Kod Perakaunan Tahun Kewangan 2013

More »

Pasukan Penterjemah MOA

More »

Karnival Sukan 4 Penjuru

More »

Jemputan untuk melawat Pusat Pembangunan Perniagaan Pertanian dan Makanan (Agri-BDC) di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA)

Jemputan untuk melawat Pusat Pembangunan Perniagaan Pertanian dan Makanan (Agri-BDC) di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA) More »
 
KATA ALUAN img
Sektor agromakanan merupakan antara sektor yang menjadi sumber penting bagi meningkatkan pendapatan rakyat dan menggalakkan pertumbuhan ekonomi.  <<Seterusnya>>
MENTERI PERTANIAN & INDUSTRI ASAS TANI  
YB. Dato' Sri Ahmad Shabery Cheek  
MOA
 

PROGRAM KARNIVAL JUALAN PRODUK SEJUK BEKU DI KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI SEMPENA SAMBUTAN HARI PEKERJA 2016.

 
  Tarikh     :  25 April 2016 (Isnin)  
  Masa      :  10.00 pagi - 4.00 petang  
  Tempat  :  Dewan Serbaguna MOA.  
     
  Senarai Aktiviti Tahun 2016 [Info Lanjut]  
Menghubungi database luar. Sila refresh paparan.
INFORMASI
 
          PAUTAN PANTAS  
img
img img
img img
img img
img img

img
img
img
img
img
img
img
img

   MULTIMEDIA
  GALERI FOTO
 
&nbsp;
Seterusnya >>