• img1
  • img2
  • img3
  • img4
  • img5
  • img6

PENGUMUMAN

[Iklan Sebut Harga] Perkhidmatan Pembersihan Bangunan Dan Kawasan Di Kolej Perikanan Malaysia Lumut Bagi Tempoh Satu (1) Tahun.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Sebut Harga] Perkhidmatan Membekal Dan Menyediakan Makanan Dan Minuman Bermasak Islam Di Kolej Perikanan Malaysia Lumut Bagi Tempoh Satu (1) Tahun.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Sebut Harga] Sebut Harga Bagi Perolehan 250 Unit Lesen Baru dan Pembaharuan 750 Unit Lesen Serta Penyelenggaraan 1000 Unit Lesen Antivirus Eset Endpoint Advanced Bagi Tempoh Dua (2) Tahun Di Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani.

[Info Lanjut]

 

[Keputusan eBidding] Perkhidmatan Sewaan 360 Unit Komputer Workstation Desktop Untuk Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani Bagi Tempoh Tiga (3) Tahun.

[Info Lanjut]

 

[Keputusan Sebut Harga] Perkhidmatan Penyelenggaraan Dan Pembaharuan Lesen Falconstor Continuous Data Protector Pusat Data Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani Dan PDSA Bagi Tempoh Dua (2) Tahun.

[Info Lanjut]

 

[Jadual Tender] Cadangan Menaiktaraf Bangunan Operasi Penyembelihan Serta Kerja-kerja Berkaitan Di Kompleks Abatoir Shah Alam, Selangor Untuk Jabatan Perlhidmatan Veterinar.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Tender] Menaiktaraf Stesen Kuarantin Sedia Ada Serta Kerja-kerja Berkaitan Di Stesen Kuarantin Haiwan MAQIS, KLIA, Sepang, Selangor Darul Ehsan.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Tender] Menaiktaraf Pembangunan Punca Air Di Skim Pengairan Sg. Acheh Pakej 4: Cadangan Menaiktaraf Terusan Jalan Bharu Dan Terusan Titi Serong Serta Kerja-kerja Yang Berkaitan Di Rancangan Pengairan Kerian, Perak Darul Ridzuan.

[Info Lanjut]

 

Portal Rasmi MOA Sedang Dinaik Taraf. Sebarang Kesulitan Amat Dikesali.

More »

Persidangan Malaysian National Committee on Irrigation and Drainage (MANCID) ke-18

More »

Panduan Kod Perakaunan Tahun Kewangan 2013

More »

Pasukan Penterjemah MOA

More »

Karnival Sukan 4 Penjuru

More »

Jemputan untuk melawat Pusat Pembangunan Perniagaan Pertanian dan Makanan (Agri-BDC) di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA)

Jemputan untuk melawat Pusat Pembangunan Perniagaan Pertanian dan Makanan (Agri-BDC) di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA) More »
 

RSS Bernama Archive MOA RSS Bernama Archive MOA

Menghubungi database luar. Sila refresh paparan.