• img
  • img
  • img
  • img
  • img

PENGUMUMAN

[Iklan Sebut Harga] Perkhidmatan Mereka Bentuk, Mencetak, Membekal Dan Menghantar Bahan-Bahan Bercetak Dan Bahan-bahan Promosi Untuk Majlis Latihan Pertanian Kebangsaan (NATC).

[Info Lanjut]

 

[Iklan Sebut Harga] Perkhidmatan Membangunkan Bahan Pengajaran Bertulis (Written Instructional Material [WIM] Bidang Pertanian Dan Industri Asas Tani.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Sebut Harga] Perkhidmatan Membangunkan Standard Kemahiran Pekerjaan Kebangsaan (National Occupational Skill Standard [NOSS] Bidang Pertanian Dan Industri Asas Tani.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Tender] Pembekalan Benih Padi Sah Kepada Petani Di Semenanjung Malaysia Di Bawah Program Benih Padi Sah, Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani BAgi Tempoh Tiga (3) Tahun (2017 - 2019).

[Info Lanjut]

 

Permohonan Online Ke Program Latihan Kemahiran Kebangsaan (PLKPK) Sesi Julai 2016.

[Info Lanjut]

 

[Iklan Tender] Perkhidmatan Sewaan Mesin Fotostat Jenis Hitam/Putih Dan Berwarna Kementerian Pertanian Dan Industri Asas Tani Untuk Tempoh Dua (2) Tahun (MOA/BP/T/01/2016).

[Info Lanjut]

 

Borang Penyertaan IAT Bazaar MAHA 2016.

[Info Lanjut]

 

Lapan (8) produk pertanian yang diliberalisasi kawalan kuota import (AP) untuk tempoh sementara berkuatkuasa 28 Januari 2016 adalah biji kopi mentah, daging lembu, daging kerbau, daging kambing/bebiri, lembu/kerbau hidup, kambing/bebiri hidup, daging babi dan suckling pig.

[Info Lanjut]

 

Portal Rasmi MOA Sedang Dinaik Taraf. Sebarang Kesulitan Amat Dikesali.

More »

Persidangan Malaysian National Committee on Irrigation and Drainage (MANCID) ke-18

More »

Panduan Kod Perakaunan Tahun Kewangan 2013

More »

Pasukan Penterjemah MOA

More »

Karnival Sukan 4 Penjuru

More »

Jemputan untuk melawat Pusat Pembangunan Perniagaan Pertanian dan Makanan (Agri-BDC) di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA)

Jemputan untuk melawat Pusat Pembangunan Perniagaan Pertanian dan Makanan (Agri-BDC) di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA) More »
 
 
 
 
IADA SAMARAHAN
 
Wargakerja IADA Samarahan 2009
 
 
 

ALAMAT IADA SAMARAHAN

KAWASAN PEMBANGUNAN PERTANIAN BERSEPADU (IADA) SAMARAHAN,
KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI MALAYSIA,
JALAN DATUK MOHD MUSA,
94300 KOTA SAMARAHAN,
SARAWAK.

iadpsam1@streamyx.com

Tel. : 082-671201/204
Fax : 082-671099